SP3 SPINEED

RM 420.00 RM 199.00

0 in stock

Rated 4.69 out of 5 based on 13 customer ratings
(13 customer reviews)

The brand new back support SP3 comes with ergonomic design to help maintain your body posture . On top of that , no wonder la SP3 is able to get rid of your back pain just in sec .

 

SKU: N/A

Description

THE ADVANTAGES OF SPINEED SP3 

TOTALLY DESIGN TO PREVENT BACK PAIN

The brand new back support SP3 comes with ergonomic design to help maintain your body posture . On top of that, no wonder la SP3 is able to get rid of your back pain just in sec!

SP3 also can minimize spinal sensitive-movement for slipped disc patients.

FIBER PLATES (New Features!)

SP3 back support is very different compared to other brands available in the country, because SP3 is presented with two fiber plates in it as posture corrector with more effectively without spoiling the comfort of the wearer.

SP3 made of 3 layers of fabric, polyster (skin-friendly) , neoprene (firm & flexible) , nylon (crossed seams allow air inlet).

5 MAIN FEATURES OF SP3:

  • MESH CLOTH
  • NEOPRENE
  • ELASTIC
  • VELCRO
  • FIBER PLATES

WHAT KIND OF SYMPTOMS THAT SP3 CAN PREVENT FROM?

  • BACK PAIN
  • LOWER-BACK ACHES
  • ROUNDED SHOULDERS
  • SHOULDERS ACHES
  • BODY HUNCH

This is the best back support ever at the moment!

With the help of fiber plates SP3 back support, it can reduce the problem as mentioned above, you can do whatever you want without any back pain anymore. Your posture is the KEY!

 

Additional information

Weight 500 g
Dimensions N/A
SIZE (waist measure)

XXS(24-28 inch), XS(28-30 inch), S(30 – 33 inch), M(33 – 36 inch), L(36 – 39 inch), XL(39 – 43 inch), XXL(43 – 47 inch)

13 reviews for SP3 SPINEED

  1. Rated 5 out of 5

    Basir A

    SANGAT SELESA

  2. Rated 5 out of 5

    JDT warior

    akhirnya dpt jgak yg diidam, bukan apa sya sblm ini slalu membongkok , tp dgn baju ini menolong dan kemaskan postur badan . tqsm

  3. Rated 5 out of 5

    Aziz MK

    Terima kasih… barang dah terima . sangat sangat berpuas hati . tgk kain lebih kuat .

  4. Rated 5 out of 5

    Afyat aidat

    Servis sangat pantas , layanan terhadap customer tip top . saya dah beli , tengah tggu barang sampai, yeay tak sabarnya !!

  5. Rated 4 out of 5

    Ciga-Mas Dobi Layan Diri

    ayah saya suka pakai produk ini , inshaAllah akan beli lagi untuk mak .

  6. Rated 5 out of 5

    K-rules

    saya pernah pakai yang lama punya, tapi design versi yg ini sangat terbaik . dah guna 2 bulan masih tahan . sakit belakang pun dah kurang . thanks

  7. Rated 5 out of 5

    Syuedim

    untuk pengatahuan , sya memang ada masalah tulang blkg bengkok . alhamdulillah selepas mengamalkan pengunaan support ini ada menunjukkan perubahan positif .

  8. Rated 5 out of 5

    Dilamamaadriana

    Saya jatuh cinta terus setelah memakai baju SAP SUPPORT. Sebelum ni Saya Ada guna tapi brand lain Mmg Sangat berbeza.. Jenis material, ketahanan, selesa sgt SAP SUPPORT PRODUCT…
    Lepas bersalin badan agak penat lenguh2..
    Setelah guna back support sp3 ni lenguh2 dah hilang Dan membantu Saya di rumah.
    Tq SAP SUPPORT.. ?
    Dila- surirumah sepenuh masa.

  9. Rated 5 out of 5

    Michelle

    the quality is excellent,
    thanks SAP SUPPORT
    for introducing products sp3. version 3

  10. Rated 4 out of 5

    Matyusobperak

    banyak betul perubahan pakai baju support sp3 ni.
    Yang best nye.. Tak perlu risau Sakit belakang waktu mlm lagi dah. Siang Saya kerja pakai baju support ni Mmg aummmmmm!!!! Terbaekk sap support!!! Tq lepas ni Saya Nk promote kt kawan tempat kje.

  11. Rated 5 out of 5

    emir saadon

    member bagi free 1 sbb dia beli 1 dpt free. mmg selesa pakai time naik motor pi kerja tak lenguh pinggang. harap2 klo yg ni dah rosak nnt mmg saya hajat nak beli baru tanpa terus.

  12. Rated 3 out of 5

    seman zura

    1st of all barang lambat sampai, tapi nasib baik produk ni jauh lebih baik dari baju back support yg lain. papehal good job guys!

  13. Rated 5 out of 5

    khairul akram

    nak tanya lah bos, kalau beli 30 helai ada diskaun tak? nak beli utk staf kt tmpt keje saya. tq

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *